Konkurrencebetingelser

Facebook konkurrencer

For konkurrencer afholdt af Woodland Wonders Organics på Facebook.

Udbyder af konkurrencen er: 

Woodland Wonders Organics, Vældegårdsvej 6, 2820 Gentofte

Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/woodlandwondersdanmark

Sådan deltager du: 

Konkurrencen afvikles via en statusopdatering og/eller en dark post på https://www.facebook.com/woodlandwondersdanmark. 

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Det er en betingelse for deltagelse, at man har en Facebook-profil.

Udtrækning af vindere: 

Woodland Wonders vil udvælge én (eller flere alt efter konkurrencen) vinder(e) blandt alle, som har deltaget ved at kommentere på statusopdateringen. Vinderen vil blive underrettet på Facebook via et svar på kommentaren i opslaget. Vinderen skal herefter kontakte Woodland Wonders via en privat besked på Facebook inden for 72 timer. Efter 72 timer forbeholder Woodland Wonders sig ret til at annullere præmien og trække en anden vinder.

Præmier: 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Woodland Wonders påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Præmien er sponsoreret af Woodland Wonders, som også afholder præmieafgiften til SKAT. Bemærk at det kan vare et stykke tid, før præmien bliver leveret til vinderen. Hvis en vinder ikke har mulighed for at indløse præmien efter nævnte betingelser, udtrækkes en ny vinder.

Brug af personoplysninger: 

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelige for Woodland Wonders, som er leverandør af konkurrencen. Konktaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Brug af oplysninger

Eventuelle oplysninger, du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil ikke blive afgivet til tredjepart og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.
Læs mere om Woodland Wonders privatlivspolitik her: https://www.woodlandwonders.dk/persondata-og-privatlivspolitik/

Woodland Wonders opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:

  • selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie
  • til levering og fremsendelse af præmierne

Woodland Wonders vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.

Desuden: 

Woodland Wonders er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl. Woodland Wonders er ikke ansvarlig for tekniske problemer på Facebook. Ansatte hos Woodland Wonders samt disses ægtefæller/kærester/børn må ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd har Woodland Wonders ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis. Woodland Wonders forbeholder sig til enhver tid retten til at tilpasse betingelser og procedurer for nærværende konkurrence.

Adventskalender 2019

Konkurrencen udbydes af Woodland Wonders Organics ApS.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på et spørgsmål. Konkurrencen kører frem til d. 24. december2019, og lodtrækning sker af Woodland Wonders ugentligt i konkurrenceperioden. I perioden vil der være 4 enkeltstående konkurrencer.

Vinderne kontaktes løbende af Woodland Wonders via mailsystem på http://www.facebook.com/woodlandwondersdanmark. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Det er en betingelse for deltagelse, at man har en Facebook-profil.

For at udløse præmien skal vinderen kontakte Woodland Wonders inden for 14 dage. Efter 14 dage forbeholder Woodland Wonders sig ret til at annullere præmien.

Offentliggørelse sker på www.facebook.com/woodlandwondersdanmark, woodlandwonders.dk, nyhedsbreve mv. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Udlevering af præmien sker ved fremsendelse med Post Nord. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Der tages forbehold for evt. ændringer.

Få 15% rabat