Spørgsmål & svar

Har du et spørgsmål omkring ernæring, vores produkter eller vores virksomhed?  Vores FAQ’s indeholder masser af nyttig information! Kan du ikke finde svar på det du søger?  Klik her for at kontakte os!

Hvorfor er jeres grød glutenfri?

Woodland Wonders grundlægger Christina Bonde Hansen er selv mor til to børn, der fra fødslen var sensitive over for mælk og tilsætningsstoffer. Hun har derfor udviklet en serie af rene og økologiske grødvarianter helt fri for allergener som gluten, mælk og soja.

Christina har udviklet sin Woodland Wonders serie for at give dig et valg, så du kan selv vælge hvilken mælk du anvender, du kan f.eks. anvende din egen brystmælk, og hvornår du selv synes det er det rigtige tidspunkt at introducere allergener som komælk, soja og gluten.

Er jeres produkter til børn med allergi, siden produkterne ikke indeholder gluten eller laktose?

Vores sortiment af babygrød er velegnet til alle – også babyer med allergi og intolerance over for komælk og gluten.

Hvad gør Woodland Wonders grød anderledes end andre former for babygrød?

Woodland Wonders er Danmarks mest innovative babymadsbrand. Vi er det eneste danske babymadsbrand, hvis produkter er helt uden allergener som gluten, soja og mælk.

I modsætning til anden babygrød, der er på markedet er Woodland Wonders produkter ikke fremstillet ved den proces, der hedder roller drying, som er en stærkt forarbejdende fremstillingsproces. Ved roller drying koges produktet først, hvorefter det udsættes for høj varme, som dehydrerer det, så det bliver til et støv-agtigt pulver, der er nemt at opløse i væske.

Vores produkter består af det rå tørrede produkt, som er kværnet i en mølle. De er således minimalt forarbejdede og har som en følge deraf bevaret råvarernes naturlige smag og struktur.

Alle Woodland Wonders produkter indeholder kvalitetsråvarer, der er forarbejdet så lidt som muligt. Det gør, at de naturlige fibre og nærringsstoffer bevares. Det betyder desuden, at alle vores produkter fra naturens side er fulde af farve, smag og struktur, der styrker din babys udvikling.

Hvor får I jeres råvarer fra?

Alle Woodland Wonders produkter er økologiske og danskproducerede. Den glutenfri havre i vores begyndergrød er for eksempel hentet i Dalby Mølle i Sønderjylland. Vores tørrede frugter, grøntsager og krydderier henter vi hos europæiske producenter, som vi har et tæt samarbejde med.

Min grød er svær at koge op, den samler sig ikke hvad skal jeg gøre?

Hvis din grød har svært ved at samle sig, er det muligt, at du har ladet den stå i for kort tid. Havren har brug for tid til at suge væsken. Det er også muligt, at du har tilføjet for meget væske. Prøv blot at tilføre lidt væske ad gangen, når du koger den op.

Hvor kan man købe jeres produkter henne?

Woodland Wonders produkter kan bla. købes i Føtex, Bilka og mange helsekostforretninger, som du kan finde her: https://www.woodlandwonders.dk/find-forhandler/ 

Jeg har svært ved at få mit barn til at spise grød, hvad skal jeg gøre?

Vi har lavet en lille guide til jer om, hvordan I kommer godt igang med grød: https://www.woodlandwonders.com/hvornaar-er-min-baby-klar/?lang=da

Min datter på 4 1/2 måned er allerede godt i gang med blive introduceret til grød og overgangsmad, er der noget i vejen for, at jeg giver hende grøden, hvorpå der står fra 6 måneder?

Nej du kan helt trygt give grøden til din datter, selv om hun kun er 4 1/2 måned gammel, da grunden til at der på grøden står fra 6 måneder af er, at vi har valgt at følge WHO’s nye retningslinjer, som anbefaler, at man ammer sin baby fuldt ud indtil hun er 6 mdr.

 

Så det har altså ikke noget at gøre med, om baby kan tåle maden, og der er derfor intet i vejen for, at du giver din datter vores grød, da hun jo allerede er godt i gang med at blive introduceret for rigtig mad 🙂

Dette er svaret.

Dette er svaret.

Dette er svaret.

Dette er svaret.

Dette er svaret.