Vores historie

Jeg er mor til Thomas og Caroline, som begge fra fødslen var sensitive overfor komælk. Det betød, at de ikke kunne tåle almindelig modermælkserstatning, og jeg var nødt til at give dem en særlig type erstatning for sensitive børn, som kun kunne fås på apoteket.

Da vi skulle i gang med grød, kunne vi kun få de færdigblandede pulvertyper, der alle indeholdt komælk. Det positive var, at de var nemme at tilberede, men desværre var de så ekstremt klistrede og så syntetisk søde i smagen, at ingen af børnene brød sig om dem. Og derudover var der så problemerne med eksem og diarré på grund af komælken. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke orkede at stå og lave en grød fra bunden i en kasserolle.

For nogle år siden begyndte jeg selv at spise grød. Jeg opdagede den søde og vaniljeagtige glutenfri havre og begyndte af spise havregrød på alle mulige måder. Og så kunne jeg ikke lade være med at tænkte tilbage på, da børnene var små. Hvorfor har kommerciel babygrød en så markant anderledes smag og konsistens? Hvorfor smager babygrød ikke som voksengrød? Det satte jeg mig for at undersøge.

Jeg fandt ud af, at kommerciel babygrød stort set altid er forarbejdet ved en metode, der hedder roller-drying. Ingredienserne udsættes først for varm damp, som ødelægger stivelsen og så efterfølgende får de høj varme, som udtørrer grøden og gør slutproduktet støvagtigt. Ved denne proces bliver grøden faktisk allerede tilberedt én gang, og derfor er den nem at tilberede efterfølgende, selv med koldt vand. Desværre gør processen også produktet ekstra sødt og klistret, og smagen af råvarerne er væk.

Det måtte jeg gøre noget ved.

Jeg besluttede at skabe en serie rene og minimalt forarbejdede grødvarianter baseret på havre med fokus på smag og naturlig næring og i en kvalitet, som mor og far også har lyst til at spise.

Woodland Wonders grødserie er de produkter, jeg ønskede, jeg selv havde haft mulighed for at købe, da mine børn var små. Woodland Wonders grød har ikke været udsat for roller-drying. Vi anvender havregryn og tørret frugt og krydderier, ligesom du ville gøre i dit eget køkken.

Vores grød er ikke tilsat mælk, så du kan selv vælge, hvilken mælk du vil bruge – din egen brystmælk, en særlig modermælkserstatning, eller måske blot den almindelige. Måske fortrækker du blot at tilberede dem med vand.

Alle produkterne er gluten- og mælkefri, og er ikke tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer.

 

Vores mission

Vores mission er enkel: at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske produkter, der inspirerer til en livslang kærlighed til god mad.

Som mor ved jeg hvor værdifuld tid er. Min mission er at hjælpe din baby med at udvikle sunde spisevaner, der varer hele livet ved at tilbyde en serie smagfulde produkter, der er lette at tilberede, som sparer dig tid i køkkenet – så du kan bruge tiden sammen med den vigtigste person i hele verden.

Woodland Wonders babygrød er lavet af de fineste økologiske ingredienser. Jeg fokuserer på at skabe de skønneste opskrifter, der er fri for allergener, og som giver din baby daglige måltider, der både er næringsrige, smagfulde og stimulerende. Jeg tror på, at en glad baby er en Woodland Wonders Baby…præcis som naturen har ønsket det.

Siden jeg startede med at lave de første grødprodukter hjemme i kælderen er det lykkes mig at forene mine overbevisninger og drømme og skabe en passioneret virksomhed, der brænder for børn, sundhed og økologi. Ved skabelsen af mine økologiske babymadsprodukter, har jeg altid prioriteret smag og glæden ved at spise, men aldrig på bekostning af hverken sundhed eller næringsindhold.

Fra begyndelsen af har jeg arbejdet tæt sammen med og modtaget gode råd fra masser af eksperter – såsom ernæringseksperter, der specialiserer sig i børns kost, detailhandlere, producenter og andre økologiske fødevareeksperter. Men mest af alt, jeg har lyttet til rigtige forældre og fået min inspiration fra rigtige børn.

 

Christina Hansen

Mor & grundlægger

GemGem