Vores værdier

For Woodland Wonders handler et måltid om mere end blot ernæring. Det handler om kærlighed og nærvær og om brugen af alle sanser, der støtter din babys udvikling.

Vores mission er enkel – at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske, gluten- og mælkefri fødevarer, der skaber grundlaget for et langt liv fyldt med glade og sunde spisevaner.

Det kan være en udfordrende at lære baby at accepterer ny mad med bitter og komplekse smag, som f.eks. som grønne bladgrønsager i form af grønkål. Især når unge ganer naturligt fortrækker søde frugter. Derfor har vi lavet forskellige frugt-, grøntsags- og kornblandinger, der hjælper din baby med at tilpasse sig nye smage og teksturer og gøre det lettere for dig at servere sunde fødevarer.

Woodland Wonders tager babyen på en kulinarisk rejse fra første mundfuld. Vi tager de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt, så de naturlige fibre, vitaminer og mineraler bevares. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, der styrker babys udvikling.

Woodland Wonders baby og småbørnsgrød bare 100% økologiske og naturlige råvarer. Og aldrig tilsat noget kunstigt.

 

Vi anvender

✔ Fuldkorn

✔ Ingen Gluten

✔ Ingen Koncentrater

✔ Ingen GMO

✔ Ingen konserveringsmidler

✔ Ingen soja

✔ Ingen emulgatorer

✔ Ingen palmeolie

✔ Ingen Maltodextrin

✔ Ingen høj-fruktose majssirup

✔ Ingen Rulletørring

 

Vi indkøber kun råvarer fra certificerede økologiske producenter og bruger aldrig ingredienser, der er lavet med rismel eller andre fyldstoffer. På den måde sikrer vi, at kun de reneste produkter leveres til din familie. Vores økologiske blandinger forarbejdes minimalt uden brug af rulle-tørring og fremstilles kun med ingredienser, du finder i eget køkken:  frugter, grøntsager og korn, aldrig konserveringsmidler eller noget kunstigt. Bare ægte, ærlige og rene opskrifter.

 

Vi er økologiske

Når du køber økologisk mad, er du med til at skabe bedre dyrevelfærd, mere natur og passe godt på vores miljø. Økologisk landbrug er derfor både til gavn for os og for fremtidige generationer.

Derfor er vi naturligvis også medlemmer af Økologisk Landsforening. Du kan læse mere om økologi her.